Все категории
Добавить товар

Блиск для губ maybelline new york color sensational vivid matte liquid

110 грн
Описание

блиск для губ Maybelline New York Color Sensational vivid matte liquid

Вік: 18+
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: США
Зроблено в: Франція

Коли американський бренд Maybelline New York об'єднує зусилля з французькими експертами краси, на світ з'являється щось особливе і неповторне. Саме так можна описати новий блиск для губ, що має легкий, танучий пігмент, який подарує вам чудовий матовий відтінок губ і мільйони компліментів від друзів, подруг і супутника життя.

Блиск для губ Maybelline New York Color Sensational Vivid Matte Liquid перетворює кожну клітинку шкіри губ на маленький кристал, що відбиває промені сонця сліпучим блиском. Консистенція засобу швидко адаптується до вашого типу шкіри, ідеально розподіляється по всій поверхні губ, не скочується і не розтікається протягом тривалого часу. Відтінок дуже свіжий, насичений і глибокий, уста мають спокусливий і пікантний вигляд, ваші губки ще ніколи не були настільки апетитні та прекрасні. Зачаруйте всіх навколо, прикрасивши свій образ надзвичайною усмішкою. Блиск для губ Maybelline New York Color Sensational Vivid Matte Liquid здивує вас своїм чаклунством, стійкістю і сяйвом.

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати - вся інформація на фото . Ставлю статус бу, хоча деякі стокові навіть не чіпані позиції, але як це дізнатися... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли, але не плутаємо грами та мілілітри.

Пересилаю джастін, укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?