Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Фірмова легка рідка матова помада nyx professional makeup soft matte lip cream оригінал

175 грн
Описание

фірмова легка рідка матова помада NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream оригінал

Колір - 08 - San Paulo

Вік: 18+
Об'єм: 8ml
Класифікація: професійна
Країна ТМ: США
Зроблено в: Китай

Якщо ви не належите до прихильниць повсякчасного підфарбовування губ, тоді обов'язково придивіться до такого продукту. Чудова новинка від американського бренда NYX Professional Makeup повністю змінює уявлення про те, як мають виглядати спокусливі жіночі губки та наскільки стійким має бути пігмент, яким ви їх фарбуєте.

Рідка помада для губ NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream здійснила справжню революцію в косметичній індустрії. Її м'яка консистенція нагадує суфле та має насичений матовий відтінок. Ваші губки сяятимуть жіночною спокусою, а посмішка стане ще більш таємничою. Завдяки особливій формулі представленого продукту вам буде достатньо нанести помаду один раз вранці для того, щоб протягом усього дня захоплювати довколишніх гарним відтінком.

Подаруйте собі надсучасну, модну помаду для губ на рідкій і надзвичайно стійкій основі. Із цим засобом ви завжди будете впевнені в бездоганній красі своєї посмішки.

Ціни сайту мейкап наприклад за ці кольори 315 грн у нас же ммм ...

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві !

Обмін або повернення не передбачено

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Бордовый
  • Красный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары