Все категории
Добавить товар

Помада для губ givenchy

899 грн -6% 850 грн
Описание

Один затест.
Країна: Франція.
Завдяки своїй напрочуд м'якій, кремовій текстурі помада легко наноситься на губи, пом'якшуючи та зволожуючи їх. Помада забезпечує їм яскравий, насичений колір і витончене сяйво, а дрібні світловідбиваючі кристали, що входять до її складу, помітно збільшують об‘єм губ.
Помада оформлена як модний аксесуар: вона упакована в перев'язану стрічкою чорну лаковану коробочку і поміщена у металевий футляр, оздоблений чотирма вигравіруваними літерами G.
Також помада містить високу концентрацію жирних кислот омега-3 та омега-6, відомі своїми зволожуючими та пом'якшувальними властивостями. «Senso oil complex» також включає рицинова олія та натуральні воски, забезпечуючи м'яке нанесення, захист та роблячи текстуру помади повітряно-легкої. Текстура Rouge Interdit Satin настільки ніжна та комфортна, що абсолютно не відчувається на Ваших губах.
Завдяки своїй ароматичній складовій, що включає ноти троянди, бузку, жасмину, іланг-ілангу, гвоздики та кедра, Rouge Interdit Satin вже в процесі нанесення піднімає настрій!
Перешлю в будь-яке місто України.
Сума за товар з урахуванням комісії шафи.
Працюю оплата на картку,доставка поштою)
Дуже багато всього красивого,стильного,модного в наявності,дивіться мої інші оголошення,буду щиро рада допомогти і підказати у виборі)
Приємних Вам покупочек:)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
ani2020
ani2020
Киев
11% выполненных заказов
Была

Похожие товары