Все категории
Добавить товар

Помада для губ l'oreal paris color riche nude intense, 172 nu determine

150 грн
Описание

багатство кольору, як дорогий шовк, що покриває ваші вуста. що може бути привабливішим цієї картини? а всьому виною чарівний стик помади color riche відомого французького бренду L'Oreal. вже з першого нанесення стає зрозуміло, що l'oreal color riche – це абсолютне кохання, поєднане з розкішшю догляду, гідного світової кінодіви.

приємна кремоподібна консистенція засобу легко наноситься на губи і при цьому не підкреслює лущення або дрібні зморшки. комплекс із цінних олій чудово зволожує і живить кожну клітину епідермісу, а омега-6 жирні кислоти та вітамін е подбають про активізацію синтезу природного колагену, що надає устам додатковий обсяг. Спеціальні полімерні частинки забезпечують граничну стійкість помади, пігмент добре тримається, не втрачає інтенсивності і не скочується в куточках рота. з додаванням l'oreal color riche навіть найпростіший повсякденний макіяж якісно перетвориться та стане більш виразним та цікавим.

Спосіб застосування: почніть нанесення від центру верхньої губи по дузі купідону, потім рухайтеся до куточків і заповніть центр губ. Для більш інтенсивного кольору та точного контуру використовуйте олівець для губ Color Riche.

Виробник: L'oreal Paris
Країна виробник: Франція
Відтінок : 172
Тип продукції: Помада для губ
Серія: Color Riche
Країна: Франція
Фініш помади: Сатинова

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары