Все категории
Добавить товар

Маска-бальзам для губ з кокосовою олією lanbena coconut lip mask

130 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип декоративної косметики: Інший тип косметики

Опис

Маска-бальзам для губ з кокосовою олією Lanbena Coconut Lip Mask & Lip Balm подвійної дії, який можна використовувати як зволожувальний бальзам для губ або глибоко поживну нічну маску для губ. Живить і розгладжує губи під час використання як бальзаму для губ упродовж дня. Відновлює шкіру та зменшує складки на губах. гладкіша та пишніша наддуткість під час використання як маски для губ на ніч. Зволожує і відновлює потріскані губи, запобігаючи висиханню в майбутньому. Робить ваші губи м'якшими та гладкішими. Доступний в ароматі тропічного кокоса.

Основні інгредієнти:

Олія кокоса — зволожує, живить, має протизапальні та регенерувальні властивості, є антиоксидантом, захищає шкіру від негативних впливів довкілля.

Бджолиний віск — має сильну протизапальну дію, добре пом'якшує, не закупорює пори, регенерує.

Олія ши — пом'якшує шкіру, усуває сухість і лущення. Глибоко зволожує, надає шкірі еластичність, гладкість і пружність.

Токоферол (Вітамін Е) — антиоксидант, живить шкіру, пом'якшує шкіру, захищає від ультрафіолету, має протизапальну дію, зволожує.

Спосіб застосування:

Щоб використовувати як бальзам для губ, наносьте тонкий шар упродовж дня, щоб губи залишалися зволоженими. Щоб використовувати як снодійну маску для губ, використовуйте перед сном і залиште на ніч.

Склад:

Ingredient Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Seed Butter, Beeswax, Butyr0spermum Parkii Extract, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Tocopherol, Phytosteryl Macadamiate, Ethylhexyl Palmitate, Bisabolol, Polyethylene, Fragrance.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для женщин

Похожие товары