Все категории
Добавить товар

Органічний бальзам для губ sierra bees

35 грн
Описание

Натуральні бальзами для губ!! Асорті з 8 шт. 35 грн. за 1 шт.
Екологічно чистий органічний бджолиний віск, сертифікований Міністерством сільського господарства США. -Мало какао-Мед — М'ята — Гранат — Олія ши та органів — олія — олія таману й олія чайного дерева —Без запаху — Kрем-брюле

БАЛЬЗАМ З МАСЛОМ ЯКАО — м'якший, приємно пахне шоколадом, чудово живить і зволожує.
БАЛЬЗАМ З М'ЯТОМ-відблисковий варіант на літо, освіжний запах м'яти!, легке зволоження.
БАЛЬЗАМ БЕЗ ЗАПАХУ — насправді легкий запах у цього бальзаму все ж є, пахне базовими оліями, щільна консистенція, легкі поживні властивості
БАЛЬЗАМ З ВАНІЛЬЮ (крем-брюле) — він найщільніший з усієї лінійки, запах дуже приємний, дає легке зволоження, на губах зовсім не відчувається.
БАЛЬЗАМ СМАСЛОМ ТАМАНУ Й МАСЛОМ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА — це бальзам не тільки зволожить губки, а також завдяки потужним атесисттичним оліям, що містяться в складі, запобіжить появі герпесу.

Органічна олія какао: оливкова олія*, бджолиний віск*, олія какао*, соняшникова олія*, що не містить ГМО вітамін Е.
Органічний мед: оливкова олія*, бджолиний віск*, натуральний ароматизатор, соняшникова олія*, що не містить ГМО вітамін Е, екстракт меду*.
Вибух органічної м'яти: оливкова олія*, бджолиний віск*, олія м'яти перцевої*, олія м'яти перцевої*, соняшникова олія*, яка не містить ГМО вітамін Е.
Органічний гранат: оливкова олія*, бджолиний віск*, натуральний ароматизатор, соняшникова олія*, що не містить ГМО вітамін Е, гранатова олія*.
Органічна олія ши й арганова олія: олія*, олія ши*, бджолиний віск*, що не містить ГМО вітамін Е, олія аргана*.
Органічна таману та чайне дерево: оливкова олія*, бджолиний віск*, олія таману*, соняшникова олія*, олія чайного дерева*, що не містить ГМО вітамін Е.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user919411
user919411
Киев
Была

Похожие товары