Все категории
Добавить товар

Класична зволожуюча помада classic exclusive colour 2 02 dusky berry франція

520 грн
Описание

У сімействі помад Lambre Classic Exclusive Colour 5 ніжних, пристрасних і прекрасних відтінків. Роблять губи красивими і дбайливо їх зволожують. Помади містять емоленти, касторове масло, масло Ши, віск тощо. Готові доглядати за ніжною шкірою губ з ранку до вечора, пом'якшуючи і захищаючи їх від пересихання. За це їх і любимо!
Класична помада Classic Exclusive Colour
Помади були розроблені з використанням сучасних технологій, що гарантують якісний та стильний макіяж і виняткову турботу: зволожуючи та оберігаючи шкіру губ, роблять її приємно м'якою на дотик.

Палітра складається з модних відтінків помади з чудовою текстурою. Чудово наноситься, при цьому забезпечує стійкість відтінку протягом всього дня.

Помади містять емоленти, касторове масло, масло Ши, віск тощо. Готові доглядати за ніжною шкірою губ з ранку до вечора, пом'якшуючи і захищаючи її від пересихання.
Стійка помада з приємною текстурою дарує губам відчуття оксамиту, що не пересушує і зволожує ніжну шкіру. В стильному золотистому футлярі віддзеркалюються сонячні відблиски. Посміхайтеся і будьте неперевершеними!
Країна-виробник Франція

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Классификация:
Гипоаллергенная Дерматокосметика Профессиональная Элитная
Вид:
Глянцевая Увлажняющая
Текстура:
Кремовая
Особенности:
Гипоаллергенная
Формат:
Флакон
Экотренды:
Не тестировалась на животных
Продавец
oksanalambre
oksanalambre
Супер-продавец
Чернигов
97% выполненных заказов
Была

Похожие товары