Все категории
Добавить товар

Матовий тінт для губ peripera ink velvet tint #25 cinnamon nude

390 грн
Описание

Peripera Ink Velvet - це матова помада-тинт. Створює на губах легкий відтінок і оксамитове покриття. Тінт має кремову консистенцію і стійкий пігмент, широку палітру від насичених до нюдових відтінків.

Що в складі:

У тінті використовується революційна формула з пігментами високої інтенсивності, які природним чином забарвлюють губи. Колір стає рівним і зберігається протягом дня. Завдяки подвійному шару еластомеру, що заповнює тонкі вигини губ, забезпечується м'який і шовковистий фініш.

Морський колаген, гіалуронова кислота, органічна олія жожоба, оливкова олія та екстракт арніки, що входять до складу тінта, зволожують і живлять шкіру губ.

Переваги продукту

- Створює вишуканий матовий фініш.

- Дарує насичений, не тьмяний відтінок.

- Стійкий до розтікання та відбитків.

- Має м'яку кремову консистенцію.

- Оснащений точним і зручним у використанні аплікатором.

Матовий тінт для губ Peripera Ink Velvet з м'якою текстурою, що нагадує зефір, надає губам ніжного і повітряного вигляду. Розгладжує шкіру, добре приховує зморшки на губах і відмерлі клітини шкіри. Ваші губи матимуть приголомшливий вигляд, навіть після їжі та пиття.

Спосіб застосування:

Аплікатором нанесіть тінт невеликими штрихами на губи, а потім розтушуйте до потрібного насичення кольору. Для посилення стійкості, дайте продукту висохнути протягом 5 хвилин, перш ніж стискати губи

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары