Все категории
Добавить товар

Набір 2в1 вирівнююча база під макіяж+крем для обличчя сонцезахисн

265 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Красиве і доглянуте обличчя, прекрасний і відмінний макіяж - все це реально з набором компанії Images. Набір Beauty Sunscreen складається з двох косметичних засобів, які мають широку популярність завдяки якісному та ефективному складу.

💙Трьохколірна база під макіяж - це три засоби в одному, які чудово взаємодіють між собою і дозволяють досягти ідеальної, ніжної та оксамитової шкіри без видимих слідів матуючого продукту. Сучасна основа під макіяж не тільки вирівнює рельєф і тон, але й готує шкіру до нанесення косметичних засобів, матує, утримує жирність, надає гладкість та зволожує клітини дерми. Крім того, формула бази містить спеціальний сонцезахисний фільтр SPF 35, який сприяє захисту поверхні обличчя
.

💛Крем-зволоження. Щоб зберегти молодість обличчя, дівчата готові багато на що. Але не всі знають, що звичайний зволожуючий крем з сонцезахисним фільтром SPF 35 у складі, добре справляється із захистом шкіри від шкідливих впливів навколишнього середовища. Засіб запобігає фотостарінню, дозволяє уникнути прояву пігментації, зволожує та живить клітини шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары