Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Основа під макіяж матувальна nyx professional makeup studio perfe

350 грн
Описание

Матувальна основа під макіяж NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer — запорука вашого досконалого щоденного макіяжу.

Переваги продукту

За його допомогою ви зможете згладити будь-які недосконалості мікрорельєфу: від розширених пор до дрібних зморщок. База заслужила довіру професійних візажистів завдяки своїм бездоганним характеристикам:

гелевій текстурі;
середній щільності;
гладенькому, півматовому фінішу.
Праймер призначений для нормальної, жирної та комбінованої шкіри. Доступний у різних відтінках для одержання бажаного результату колірної корекції та маскування недосконалостей.

Як діє? Засіб із гелевою текстурою легко розподіляється на шкірі, не розтікається та не залишає липкості. Незалежно від відтінку, добре маскує дрібні недоліки, зменшує видимість зморщок і досі, зберігає макіяж у первозданному стані протягом усього дня. Прозорий праймер — універсальний варіант для нормальної шкіри, який вирівнює її та готує до нанесення пудрити або тонального крему. Продукт зеленого відтінку зробить непомітними почервоніння та подразнення, а лавандовий — приховає жовтизну та пігментні плями. Як завдати? Матувальну основу під макіяж Studio Perfect Primer необхідно наносити на очищену та зволожену шкіру. Після висихання нанесіть тональний крем або консилер.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары