Все категории
Добавить товар

Medi-peel bio-cell bb cream лифтинг бб-крем ббкрем

440 грн -2% 435 грн
Описание

Плацентарний ВВ крем MEDI-PEEL Bio-cell BB Cream створює рівномірне, суперстійке покриття, що дихає, без ефекту маски, і активно доглядає за шкірою весь день.
Цей ВВ крем допомагає приховати недоліки, не підкреслює лущення, розширені пори, і зморшки.
Містить унікальний запатентований комплекс фіто-стовбурових клітин, який впливає на видимі вікові ознаки та на глибинні процеси передчасного старіння, стимулює оновлення епідермісу, робить шкіру м'якою, пружною і еластичною.

Склад ВВ-крему доповнений також ніацинамідом. Він вітамінізує шкіру і прискорює її регенерацію, підвищує еластичність і бар'єрну функцію, ефективно вирівнює поверхню шкіри, освітлює вікові пігментні плями і постакне.

Олія ши (каріте) захищає від УФ-променів, пом'якшує шкіру, активізує процеси регенерації, стимулює синтез колагену, в результаті шкіра стає пружною, розгладжуються дрібні зморшки.

Токоферол (вітамін Е) живить шкіру, захищає її від передчасного старіння, має антиоксидантний ефект.

Екстракт центелли азіатської в своїй формулі містить кофеїн (прискорює метаболізм, сприяє більш глибокому проникненню корисних речовин в шкіру), магній (має антиоксидантний та загоюючий ефект, нормалізує циркуляцію крові), вітаміни А, Е (живлять шкіру, слугують профілактикою передчасного старіння).

Аденозин стимулює вироблення колагену, перешкоджає старінню шкіри, пом'якшує і підтягує її.

Гіалуронова кислота має маленьку молекулу, яка проникає в глибокі шари епідермісу і утримує там необхідну кількість вологи, сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, надає їй здоровий, сяючий вигляд, стимулює синтез еластину і колагену.

Комплекс 5 пептидів блокує руйнування молекул колагену і еластину в клітинах епідермісу, завдяки чому сповільнюються процеси старіння, повертає шкірі еластичність і пружність, підтримує водний баланс, відновлює пошкоджені ділянки.

ВВ крем підходить для всіх типів шкіри, але особливо рекомендований для шкіри з віковими ознаками та тієї, що марніє.

⭐50мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • 50мл