Все категории
Добавить товар

Cc крем з spf 15, тональний+захист спф від компанії mary kay, мері кей

480 грн
Описание

В наявності відтінки:
- Світлий
- Помірно Світлий
- Помірно Темний

СС-крем – це нове покоління функціональних косметичних засобів. Абревіатуру СС можна розшифрувати як крем для повної корекції/виправлення кольору (Complete Correction cream), крем для контролю кольору (Color Control cream) або повне покриття (Complete Coverage). СС-крем стане новим відкриттям у світі косметики та обіцяє гідно замінити свого попередника – ВВ-крем. Саме тому далекоглядні виробники переступили через "BB" і вирішили відразу виробляти СС-крем, цей більш просунутий продукт.

Компанія "Мері Кей" представляє революційний продукт - CC крем із SPF 15

СС-крем спочатку позиціонується як продукт, що володіє широким спектром можливостей та переваг. Це не тільки декоративна косметика, а й якісний продукт для догляду за шкірою: вирівнює тон, бореться з недоліками шкіри, містить комплекс корисних речовин, що доглядають шкіру. Крім того, СС-крем має більш легку та повітряну текстуру за рахунок того, що зроблено на водній основі, створює невагоме покриття, відмінно "зливається" зі шкірою, швидко вбирається, містить корисні інгредієнти та сонцезахисні фільтри.

СС-крем ідеальний, якщо необхідно сховати почервоніння або жовтуватий відтінок шкіри, тьмяний колір обличчя, а також дрібні цятки, зробити тон обличчя яскравішим і свіжішим. Що стосується стійкості, то СС-крем довго та стабільно залишається на шкірі, не вимагаючи коригування та повторного нанесення.

Вісім переваг СС-крему з SPF 15

- Коригує і дає легке покриття: пігменти на мінеральній основі допомагають коригувати недосконалості та покращувати колір шкіри в цілому. При цьому крем створює легке покриття без ефекту загримованого обличчя, залишаючись непомітним на шкірі.
-Зменшує почервоніння: помітно заспокоює та зменшує прояв почервоніння.
-Маскує: миттєво маскує прояви прищиків. Також маскує темні кола та тіні, оскільки ідеально розтушовується, підлаштовуючись під тон шкіри. СС-крем заспокоює проблемну шкіру та доглядає її.
-Зменшує помітні ознаки старіння: тонкі лінії стають менш помітними. Крем також допомагає зменшити прояви пір, помітно покращуючи текстуру шкіри.
-Миттєво надає сяйво шкіри і освіжає колір обличчя.
Зволожує протягом 10 годин. Шкіра миттєво поповнюється вологою. Крем забезпечує комфорт, не залишаючи відчуття жирності чи забрудненості.
-Захищає від ультрафіолетових променів UVA та UVB завдяки широкому спектру захисту SPF 15.
-Бореться з вільними радикалами, що ушкоджують шкіру, завдяки вмісту потужних антиоксидантів.

СС Крем SPF 15 ідеально підходить для експрес макіяжу, коли на збори є лише кілька хвилин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Бежевый

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?