Все категории
Добавить товар

Зволожуючий кушон missha magic cushion moist up spf 50 № 23

301 грн
Описание

Моментально вирівнює тон шкіри, маскує недоліки і зберігає свіжість шкіри протягом дня, зберігаючи у своїй прозорий тон шкіри. Зберігає ясний, чистий тон протягом усього дня, без затемнення, сприяє підтримці пружності шкіри. Створення макіяжу, як повсякденного, і вечірнього, не обходиться без попереднього вирівнювання тону шкіри. Завдяки тональному засобу вона стає візуально гладкою та рівномірною, а ваш образ – привабливим.

Кушон від експертів краси Missha дає можливість надати шкірі ідеального кольору. Просочений тональним засобом спонж дозволяє створити ідеальне покриття, не викликаючи відчуття маски, допомагає приховати незначні недоліки.

Формула Magic Cushion Moist Up збагачена рослинними екстрактами, завдяки чому підтримує оптимальний рівень зволоженості протягом дня. Тональний засіб забезпечить вам також надійний захист від сонячних променів.

Ніацинамід є активним компонентом потужного клітинного оновлення шкіри. Належить до групи клітинно-сполучних активів. Він може покращувати еластичність шкіри, значно покращити бар'єрну функцію шкіри, допомагає видалити вікові плями та покращує тонус шкіри та її текстуру, освітлює та вирівнює тон шкіри. Стимулює синтез колагену, вироблення шкірних церамідів та ліпідів.

За допомогою цього чудового вітаміну виробляється шкірний імунітет до впливу зовнішнього агресивного середовища. Екстракт чорниці уповільнює процес старіння шкіри, нейтралізуються шкідливі радикали в організмі. Біологічно активні речовини допомагають шкірі залишатися свіжою та молодою.

Звужує розширені пори, пригнічує ріст бактерій, надає шкірі природного, ніжного сяйва, зміцнює судини, бореться з вільними радикалами, інтенсивно зволожує шкіру, завдяки чому вона стає свіжою та гладкою.

Застосування:

Наносите засіб за допомогою спонжу на очищену та тонізовану шкіру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары