Все категории
Добавить товар

Тональний вв крем enough collagen 3 в 1 whitening moisture bb cream spf47 pa+++ з...

613 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

875 грн
Описание

Тональний ВВ крем Enough Collagen 3 в 1 Whitening Moisture BB Cream SPF47 PA+++ з морським колагеном
Enough Collagen 3 in 1 Whitening Moisture BB Cream - це крем для догляду ВВ з морським колагеном. Він допомагає не лише приховати недосконалості, а й покращити стан шкіри, вирівняти її тон, зменшити рівень жирності, усунути сухість та лущення.
Активні інгредієнти:
Гідролізований морський колаген. Цей компонент омолоджує та розгладжує шкіру, скорочує кількість та глибину зморшок, нормалізує рівень зволоженості та стимулює синтез власного колагену.
ніацинамід. Ця речовина стимулює регенеративні процеси, відбілює шкіру, покращує колір обличчя, активізує роботу місцевого імунітету та захищає від негативних зовнішніх впливів.
Екстракт алое. Цей компонент містять 20 різних типів амінокислот, які благотворно впливають на шкіру, оздоровлюючи та омолоджуючи її на клітинному рівні.Екстракт центели азіатської. Центелла стимулює виробництво власних колагенових волокон, бореться з негативним впливом вільних радикалів та оберігає клітини від ультрафіолету.
Гіалуронова кислота. Ця речовина активно зволожує шкіру, стимулює регенерацію тканин, заповнює зморшки, пробуджує захисні властивості дерми, запобігає розвитку запалень та інфекцій.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
svetapribula
AngelShop
Харьков
20% выполненных заказов
Был

Похожие товары