Все категории
Добавить товар

Зволожуючий вв крем holika holika pop bb cream moist spf30pa++ 30 ml

265 грн
Описание

Holika Holika Holi Pop BB Cream Moist — це зволожуючий ВВ крем для обличчя. Він допомагає приховати всі недоліки шкіри, вирівняти її тон і поліпшити колір. Крем також насичує клітини вітамінами, зменшує вираженість вікових змін і захищає від агресивних зовнішніх впливів.

Основні компоненти:
- Масло ши - інтенсивно живить, пом'якшує і розгладжує шкіру, вирівнює рельєф шкіри, покращує його структуру, усуває сухість і лущення, прискорює загоєння пошкоджень і продовжує молодість шкіри.
- Молочні протеїни - активізують всі біохімічні процеси в клітинах, стимулюють мікроциркуляцію, нормалізують метаболізм і перешкоджають передчасному старінню шкіри.
- Кераміди NP і кераміди AP - відновлює гідроліпідний баланс шкіри, перешкоджаючи зневоднення і пересушуванню. Вони також стимулюють регенерацію тканин, знімають набряки, усувають ознаки втоми і заспокоюють роздратовану шкіру.
- Амінокислотний комплекс (гліцин, аланін, серин, валін, треонін, пролін, ізолейцин, фенілаланін, гістидин та інші амінокислоти) - відновлюють пошкоджені клітини, вирівнюють структуру епідермісу, зменшують глибину мімічних зморшок і уповільнюють прояв вікових змін.

Переваги використання:
✓ Маскування. Крем ефективно маскує всі недоліки шкіри, допомагає приховати почервоніння, сліди постакне, веснянки і пігментні плями. Засіб вирівнює тон шкіри, покращує її колір, створює рівне матове покриття.
✓ Оздоровлення. Крем грає не тільки маскуючу, але і оздоровчу роль. Він активно бореться з хвороботворними проявами, пригнічує активність бактерій, знімає запалення, заспокоює подразнення, активізує метаболізм і поліпшує загальне здоров'я шкіри.
✓ Інтенсивне зволоження. Крем створений на основі формули Water Essence Base System, яка містить велику кількість зволожуючих компонентів. Це дозволяє забезпечити оптимальний гідробаланс, уповільнити випаровування вологи, захистити епідерміс від сухості і лущення.

☝ Підходить для нормальної та комбінованої шкіри, а також для шкіри схильної до сухості.

⭐ Об'єм: 30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 30мл

Похожие товары