Все категории
Добавить товар

Бронзер anastasia beverly hills cream bronzer amber light to medium with neutral undertones

900 грн -1% 895 грн
Описание

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer - легкий кремовий бронзер, який додає гарного відтінку засмаги та створює виразний контур. Бронзер от Anastasia Beverly Hills може використовуватися як на обличчі, так і на тілі для контурування й надання бажаного смаглявого тону. 
Засіб має легку, кремову формулу, яка надає природного відтінку та виразності рисам обличчя. Формула бронзера унеможливлює жирність і прекрасно лягає на шкіру, забезпечуючи стійкий колір, який не змащується й не скочується. Насиченість кольору легко нарощується й розтушовується. Завдяки кремовій текстурі, він бездоганно зливається зі шкірою, не залишаючи смуг, плям або накопичування в складках. 
Універсальна формула бронзера може використовуватися для надання засмаглого вигляду, контурування й моделювання обличчя й тіла. Він легко забезпечує природний фініш з ефектом другої шкіри. Бронзер Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer можна наносити на чисту шкіру або поверх макіяжу, не порушуючи його.
Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer є ідеальним вибором для застосування під час фото- та відеознімання, даючи шкірі мати природний вигляд без важкого гриму. Завдяки легкій формулі, з його допомогою можна створювати ефектні риси обличчя, зберігаючи водночас легкість і натуральність образу. Текстура бронзера дає змогу досягти рівного покриття, водночас шкіра залишається зволоженою та розгладженою.
Відтінок Amber — для світлих і середніх відтінків шкіри з нейтральним підтоном.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
arizona99
arizona99
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары