Все категории
Добавить товар

Коригуючий cc крем з центелою dr.jart + cicapair tiger grass color correcting...

1450 грн
Описание

Крем-коктор Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment – ​​це багатофункціональний засіб для догляду за шкірою. Зволожує, усуває подразнення та почервоніння, вирівнює тон обличчя. Крем має виражений протизапальний ефект, перешкоджає появі висипань і загоює. Продукт також відмінно підійде володаркам чутливої ​​та схильної до куперозу шкіри, завдяки судинозміцнюючому та заспокійливому впливу. Також крем містить SPF22, фільтр, який захищає від шкідливих сонячних променів і захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища.

СС-крем має зелений відтінок, але при взаємодії з теплом шкіри підлаштовується під її відтінок, маскуючи дрібні недосконалості та вирівнюючи тон.

Основні діючі компоненти:
Екстракт центеллі та мадекасосид: загоює і регенерує шкіру. Знімає запалення, почервоніння, лікує висипання та покращує стан проблемної шкіри. Зміцнює стінки капілярів, прискорює синтез колагену та підвищує опірність шкіри факторам зовнішнього середовища. Запобігає розвитку патогенних бактерій на поверхні шкіри.

Пантенол: пом'якшує та зволожує, захищає від зневоднення, відновлює пошкоджену шкіру.

Ніацинамід: має протизапальну та антибактеріальну дію. Регулює секрецію сальних залоз та допомагає звузити пори. Освітлює пігментацію, вирівнює загальний тон шкіри та згладжує рельєф.

Екстракт хауттюйнії серцеподібної: має протизапальний і ранозагоювальний ефект.

СС-крем Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment рекомендований для чутливої, комбінованої, жирної та проблемної шкіри.

Використовувати у ранковому догляді. Такий засіб стане чудовим супутником на пляжі, у відпустці або у спортзалі, коли не хочеться наносити декоративну косметику та обтяжувати шкіру багатошаровим доглядом.

Застосування:

Нанесіть необхідну кількість крему завершальним етапом догляду легкими рухами, поки відтінок крему не стане бежевим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары