Все категории
Добавить товар

Sisley phyto-cernes eclat eye concealer with botanical extracts консилер

1600 грн
Описание

Консилер Phyto-Cernes Eclat - це косметична новинка від Sisley, покликана допомогти вам у створенні бездоганного макіяжу. Скориставшись цим засобом, ви миттєво приховаєте темні кола і затемнені зони під очима, усунете набряки, знімете ознаки втоми зі шкірного покриву навколо очей, а також отримаєте помітний ліфтинговий ефект.

Формула консилеру Phyto-Cernes Eclat містить комплекс високоактивних натуральних рослинних екстрактів червоного винограду, гінкго білоба та арніки, які тонізують шкірний покрив і усувають ознаки втоми. Екстракт сої стимулює вироблення колагену в тканинах шкіри, а хвощ і кофеїн усувають набряки і мішки під очима. Завдяки чистим пігментам у складі консилеру ви насолодитеся максимальним висвітленням затемнених ділянок шкіри - ваше личко випромінюватиме фантастичне сяйво.

Консилер від Sisley також оснащений спеціальним пензликом, на одному кінці якої розміщений металевий масажний наконечник. Цей наконечник забезпечує охолоджувальний ефект при використанні консилеру і миттєво знімає набряки. Завдяки надм’яким волосинкам, розташованим на іншому кінці пензлика, ви зможете акуратно нанести засіб під очі й домогтися чудового результату.

Тестер, випробуваний декілька разів на руці, батч-код 254810 (зроблений в 2021році), 15 мл (розмір, як повноцінний новий продукт), номер 2.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 15мл
Продавец
nadin569
nadin569
Супер-продавец
Киев
93% выполненных заказов
Была

Похожие товары