Все категории
Добавить товар

Chanel le correcteur de chanel longwear concealer стійкий консилер

1149 грн
Описание

Відтінок:B10
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ ЩО ФОТО ВІДТІНКУ МОЖЕ ТРОХИ ВІДРІЗНЯТИСЯ
Був у використанні пару раз (раз на обличчя та раз для фото свочу щоб показати відтінок)

Для створення чудового образу сучасної леді потрібно правильно підкреслити свою природну красу та приховати дрібні недосконалості. Щоб ефективно впоратися з недоліками, представниці прекрасної статі варто звернути увагу на інноваційний коректор професійної команди легендарного бренда Chanel Le Correcteur De Chanel Longwear Concealer. Його унікальна формула містить активні інгредієнти, які надають не тільки чудовий маскувальний ефект, а й позитивно впливають на епідерміс загалом.

Засіб декоративної косметики рівномірно наноситься, добре піддається ретельному розтушовуванню та не утворює неприродних плям. Він чудово приховує темні кола під очима, подразнення, зморшки, шрами та прищі. Коректор не спричиняє неприємних відчуттів на шкірі, не порушує її природний рН-баланс і не перешкоджає обмінним процесам. Засіб добре тонізує, делікатно заспокоює та чудово зміцнює проблемні ділянки обличчя.

Спосіб застосування: нанесіть коректор легкими дотиками на зону під очима, щоб приховати темні ділянки, і на проблемні зони, щоб згладити недосконалість шкіри. Обережно розтушуйте, поплескуючи подушечками пальців. Для професійного нанесення використовуйте двосторонній складаний пензель для коректора PINCEAU DUO CORRECTEUR RÉTRACTABLE: плоский бік — для нанесення засобу, а округлий — для розтушовування.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Другой

Похожие товары