Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

База-консилер

350 грн
Описание

Новинка від Kiko Milano, двосторонній консилер-праймер Radiance Boost Primer & Concealer 😍
👀Давно відомо, що кремові консилери в ділянці навколо очей мають здатність забиватись в зморшки та підкреслювати їх. Це не дивно, адже шкіра навколо очей найбільш рухома через міміку. І будь який кремовий консилер поступово починає збиратись в зморшки. Щоб цього запобігти-його треба легенько зафіксувати пудрою, бажано легкою і прозорою, щоб не обтяжувати цю ділянку макіяжем.
👀Виняток- це консилери з самофіксацією. Переважно такі консилери плотної текстури, але мають в складі компоненти, що утримують їх на місці.
Засоби з такими компонентами погано підходять для використання на щодень, адже саме вони підсушують шкіру і ще більше при постійному використанні спричиняють появу зморшок ( по складу і ефекту такі консилери схожі на матову рідку помаду що застигає, знайомо?🙃)
Крім того, такі консилери зовсім не підходять сухій шкірі, адже фіксуючись все підкреслюють.
👀Двосторонні консилери -праймери - це вирішення обох проблем. І ми дуже раді, що в Кіко також з’явився такий продукт😍
👀Праймер зволожуючий, наноситься тонким шаром під консилер і утримує на собі шар кремового консилеру протягом дня👌 ,крім того він частково заповнює зморшки, якщо дрібні- взагалі повністю. Консилер буде лягати набагато краще. Якщо є сухість - консилер її не підкреслить, адже всі нерівності будуть згладжені праймером👌. І з ним також можна забути про пудру в цій зоні для фіксації.
👀Спосіб використання: нанести праймер тонким шаром в ділянці навколо очей , де буде наноситись консилер. Легкими масажними рухами розподілити до повного вбирання. Зверху нанести консилер і розподілити або кісточкою або пальчиками (вологий спонж для такого консилера погано підходить)
Акційна ціна (-30%) -350 грн💥
6 відтінків в наявності

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Персиковый
Размер:
  • Onesize
Продавец

Похожие товары