Все категории
Добавить товар

Антибактеріальний коректор color me corrective concealer

140 грн -4% 135 грн
Описание

Color Me Corrective Concealer

Антибактеріальний коректор Corrective Concealer від італійського бренда Color Me - це справжній рятівник у випадку непередбачуваної ситуації. Вирушаєте на урочистий захід або на важливу зустріч, а на найпомітнішому місці, як на зло, вискочив огидний прищ? Цей засіб допоможе виправити ситуацію й створити бездоганний образ.
Антибактеріальний консилер зі щільною консистенцією містить антисептичні добавки. Він має підсушувальні й лікувальні властивості. З його допомогою можна не тільки замаскувати небажаний прищик, але й прискорити його загоєння. Після нанесення й розтушовування коректора можна сміливо наносити тональну основу й створювати потрібний образ, який підкорить усіх оточуючих.

Спосіб застосування

засіб необхідно точково нанести на почервоніння, прибрати надлишки, обережно розтушувати зручним для вас способом, зверху нанести тональний крем або пудру.

Склад

слюда, канделілла кер, нейлон-12, етилгексилпальмітат, октилдодеканол, біс-дігліцеріл, каприловий тригліцериди, токоферол, аскорбілпальмітат, етиловий спирт, тальк, сульфат кальцію, екстракт паростків пшениці, екстракт алое.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize