Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Палетка для контурингу

449 грн
Описание

Мистецтво контурингу!

Кожна жінка особлива. У кожної є як переваги, так і недоліки. Звичайно, що переваги хочеться підкреслити, а недоліки надійно приховати від сторонніх очей. Унікальна техніка макіяжу, яка дає можливість підкреслити привабливі риси обличчя - це контуринг. Вона виконується за допомогою бронзера та хайлайтера.

Бренд Farmasi створив унікальну палетку засобів для ідеального контурингу. Три відтінки компактних продуктів для корекції обличчя. Стильний футляр оснащений великим дзеркалом для зручності нанесення косметичних засобів. Палетка для контурінгу - це надійний помічник, щоб завжди виглядати бездоганно!

Спосіб застосування: ти можеш змішати відтінки або користуватися кожним кольором окремо. Вкрий проблемні зони темною пудрою, щоб досягти ідеального кольору обличчя і надати образу завершеності. Потім нанесіть хайлайтер, наприклад, на вилиці і вздовж перенісся.

Порада: скоригувати велику кількість темного відтінку можна, якщо нанести поверх світлий відтінок. Переходи необхідно добре розтушувати.

Зручний футляр та дзеркальце

Три ідеальних відтінків

Ніжна текстура

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
vikapushkash
vikapushkash
Ужгород
0% выполненных заказов
Была