Все категории
Добавить товар

Bourjois 123 perfect cc eye cream 22

110 грн
Описание

Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream

Консилер для шкіри навколо очей Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream — саме той засіб, який ви давно шукали. Цей чудовий продукт поєднує  властивості дбайливого СС крему для шкіри під очима і коректора. Якщо ви не виспалися або у вас був важкий день, консилер легко замаскує темні кола, припухлості під очима і зморшки, які докучають вам.

Завдяки своїй мультифункціональній формулі консилер підтримує оптимальний рівень зволоження шкіри протягом 24 годин і чудово маскує її вади. Ступінь захисту від сонячних променів з фактором SPF 15 надійно захистить від шкідливого впливу не завжди лагідного сонця. Консилер надзвичайно зручний у використанні, оскільки знаходиться в компактному флаконі-олівці із силіконовим аплікатором. Ви легко зможете нанести його в будь-якому зручному для вас місці.

Спосіб застосування: нанести коректор на проблемні ділянки (темні кола навколо очей, куточки очей), потім розтушувати подушечками пальців. Можна застосовувати безпосередньо після догляду за шкірою, а також після нанесення тонального крему.

Вік: 18+
Об'єм: 1,5 ml
Країна-виробник: Франція

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары