Все категории
Добавить товар

Пудра 2 в 1 коллаген з двома змінними блоками

300 грн -17% 250 грн
Описание

Кожна дівчина щодня витрачає багато часу на створення прекрасного та ефектного макіяжу. При цьому в косметичці жінки можна знайти безліч різних косметичних засобів. Одне з таких – пудра. Саме без цього матуючого засобу практично неможливо створити ідеально рівний тон шкіри. Торгова марка Enough пропонує до уваги дівчат високоякісну косметику, яка користується популярністю у всьому світі.

Про бренд
Компанія Enough – це косметичний виробник з Кореї. Бренд застосовує у процесі виробництва своєї продукції якісні та натуральні компоненти, сучасні та інноваційні технології. Щодня сотні людей працюють у лабораторіях Enough, проводять масу тестів, щоб удосконалити формули продукції. Тисячі покупців по всьому світу вже встигли оцінити якість б'юті-аксесуарів, у тому числі пудри для обличчя Collagen Hydro Moisture Two Way Cake. Відтепер кожна дама може самостійно створити приголомшливий макіяж.

Особливості косметичного засобу
Пудра Collagen Hydro Moisture Two Way Cake від торгової марки Enough - це чудовий косметичний засіб, який тривалий час зберігає покриття, не викликає сухості та стягування дерми.
Продукт чудово підійде для створення ідеального та бездоганного макіяжу. Косметичний засіб ефективно приховує недосконалість шкіри, мімічні зморшки та нерівності. Пудра надає поверхні обличчя гладкість, м'якість та бархатистість.
Бьюті-аксесуар підходить для жінок з різним типом шкіри, є гіпоалергенним і не викликає дратівливих дій. Ніжна текстура легко розподіляється по поверхні обличчя, не обсипається і не скочується, чудово приховує недоліки, вирівнює тон та рельєф. Пудра від торгової марки Enough оволоділа тисячами симпатій серед професіоналів та простих жінок.

Переваги та ефект
Декоративний продукт має середню щільність покриття та захист від впливу сонячних променів SPF25. Даний відтінок №13 підійде до дуже світлої шкіри обличчя. Натуральні компоненти, що входять до складу продукту, створюють не просто ідеальне покриття, але й забезпечує дбайливий догляд. Це своє чергу приносить низку своїх переваг.
Зволожує.
Повертає зів'ялій шкірі життєвий вигляд.
Позбавляє жирного блиску
Шкірний покрив стає гладкою та бархатистою.
Непомітне покриття.
Не викликає сухості та стягнутості.
Відсутній ефект маски.
Засіб розселяється рівним шаром, приховуючи видимі вади.
Пудра надає шкірі обличчя природного та освіжаючого вигляду, захищає від шкідливих ультрафіолетових випромінювань. Матове покриття виглядає природно і приголомшливе.

Упаковка косметичного засобу
Пудра випускається у зручному та компактному футлярчику, який оснащений дзеркальцем та спонжем. Упаковування досить герметичне, тому вміст не розсипається. Об'єм пудри становить 13 гр. Такий засіб може підійти як подарунок для коханої людини

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары