Все категории
Добавить товар

Nars orgasm liquid blush 15 мл жидкие румяна

1550 грн
Описание

▫️Об’єм 15 ml
▫️Нові, без затестів
▫️Оригінал з Великої Британії
▫️Батч-код 3042OG
▫️Термін придатності 11/02/2026
▫️В наявності 2 шт.
▫️ТОРГУ, ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЯ НЕМАЄ!

💖Відтінок Orgasm - рожевий з золотистим шиммером

Рідкі рум'яна Liquid Blush - засіб культового бренду NARS, за допомогою якого ви зможете завершити свій повсякденний макіяж, надавши йому досконалий сяючий вигляд.
М'яка кремова текстура забезпечить максимально комфортне нанесення, інтенсивність якого можна буде регулювати на власний розсуд. Для створення легкого покриття досить однієї краплі засобу, що має високий ступінь пігментації і бездоганної стійкості.
Стилісти NARS рекомендують використовувати рідкі рум'яна при створенні природного денного макіяжу. Завдяки кремовій консистенції, вони рівномірно розподіляються по шкірі, надаючи їй сяйво і свіжість. Щільність нанесеного шару регулюється в залежності від бажаного ефекту. Основою засобу є сильно пігментовані пудрові мікрочастинки, що забезпечують рівне покриття будь-якого ступеня яскравості.
Продукт може бути використаний як самостійно, так і в поєднанні з іншою косметикою. Міксування бронзерів, хайлайтерів або тональних кремів з делікатними рідкими рум'янами дозволить домогтися виконання найскладніших завдань в макіяжі. Невагомий пігментований флюїд від Nars забезпечить дбайливий догляд за шкірою, зволожуючи і захищаючи її від негативних зовнішніх впливів.

▫️Спосіб застосування:
▪️Зігрійте невелику кількість рідких рум'ян на долоні. Наносити кінчиками пальців для природного, легкого ефекту. Також можна наносити пензлем із штучним ворсом.
▪️Можна носити під або над основою для макіяжу для цілого ряду ефектів.
▪️Не викручуйте. Щоб відкрити - потягніть кришку прямо. Скручування може привести до поломки закритої помпи разом з кришкою.
———
• Оплата на картку ФОП, також є безпечна оплата (післяплата Нової пошти доступна лише для замовлень від 500₴);
• Відправка Новою поштою;
• Безкоштовна доставка на повністю оплачені замовлення від 3000 грн.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары