Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Похожие товары

Тональный крем

175 грн
Описание

отеннок 212
Опис Dermacol Make-Up Cover

Тональний крем - це основа бездоганного макіяжу, тому дуже важливо вибрати якісний продукт, який ідеально підійде для вашої шкіри. Чеський бренд декоративної косметики Dermacol славиться виробництвом відмінних тональних кремів, якими користуються навіть голлівудські зірки.

Тональний крем з підвищеними маскуючими властивостями Dermacol Make-Up Cover дозволяє максимально приховати всі помітні недоліки шкіри - темні кола під очима, рубці, шрами, пігментні плями, червоні капіляри і запалення. Тональний крем на 50% складається з насичених пігментів, тому немає таких проблем, з якими він не міг би впоратися. Ваш макіяж буде ідеальним навіть під кінець дня, а про втому будете знати лише ви. До того ж натуральний склад засобу покликаний зберігати здоров’я і молодість шкіри, захищати, живити і зволожувати її.

Спосіб застосування: дуже малу кількість тонального крему нанесіть на попередньо зволожену кремом для обличчя шкіру, пальцями або вологою губкою. Нанесіть тональний крем в маленькій кількості спочатку на проблемні ділянки, потім на все обличчя. Крем має високий ступінь покриття, тому треба починати з маленької кількості і поступово її додавати.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
enigma04
enigma04
Одесса
69% выполненных заказов
Была