Все категории
Добавить товар

Тональний крем collagen moisture foundation spf15 тон #13 оригінал!

250 грн
Описание

Тональний крем Collagen Moisture Foundation SPF15 виготовляється з натуральних компонентів і не представляє небезпеки.

Цей засіб з колагеном бездоганно виконує роль основи для макіяжу, вирівнюючи нерівності шкірного покриву. Всі зморшки і складки зникають як за помахом чарівної палички.

А за рахунок того, що шкіра стає більш пружною і еластичною, ефект залишається тривалий час. Завдяки глибокому зволоженню і живленню навіть найглибших шарів епідермісу, шкіра ніби оживає.

Уже через кілька застосувань крему колір стає більш реальним і насиченим. З'являється відчуття легкості і комфорту, які не зникають до кінця дня.

Головні причини ефективності тонального крему Collagen Moisture Foundation SPF15

В основі всієї магії тональної основи лежить унікальна формула з натуральними компонентами:
бета-глюкан,
гіалуронова кислота,
колаген,
екстракт азіатської центелли.

Всі разом компоненти діють в декількох напрямках. По-перше, захищають шкіру від різних негативних впливів, будь то ультрафіолетові промені, висока температура, подразники та інше.

По-друге, зберігають структуру шкіри, роблять більш рівною без зморшок і складок, повертають пружність, заспокоюють і запобігають лущення.

По-третє, живлять шкіру різними корисними компонентами і утримують необхідний рівень вологості епідермісу. Це призводить до нормалізації зовнішнього вигляду і гальмує процеси старіння.

Чому варто замовити тональний крем Collagen Moisture Foundation SPF15?

Комплексний підхід
Він не просто служить основою для макіяжу, але і володіє цілим набором корисних властивостей, наприклад, живить шкірні покриви корисними мікрокомпонентами і зволожує.

Догляд і турбота
Щоденне використання тональної основи не завдає шкоди здоров'ю шкіри, завдяки унікальній формулі, крем запобігає старінню і володіє властивостями, що відновлюють.

Безпечні компоненти
Склад крему Collagen Moisture Foundation SPF15 багаторазово протестований і не представляє ніякої небезпеки, що дозволяє використовувати його щодня.

Стійкий ефект
Тональна основа зберігає свою структуру і всі позитивні властивості протягом усього дня і має стійкість до впливу оточуючих факторів.

Об'єм 100 ml

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары