Все категории
Добавить товар

Chanel vitalumiere fluide de teint eclat флюїд для обличчя 20 clair 20ml

1550 грн
Описание

Новий, оригінал, Chanel Vitalumiere Fluide De Teint Eclat - це шикарний косметичний засіб, який позиціонується як легкий тональний крем, що додає сяйва шкірі, а також називається джерелом її молодості. Він покликаний пробуджувати втомлену шкіру, якій часто не вистачає життєвих сил. Завдяки зволожувальним активним компонентам, які входять до його формули, забезпечується максимальний комфорт.
Консистенція крему настільки легка, що його можна наносити із закритими очима, при цьому цілком виключена ймовірність нерівного тону. Більш того, флюїд вирізняється прекрасними «маскувальними» властивостями, чудово приховує дрібні недоліки шкіри та невеличкі зморшки. Консистенція приємна, ніжна, засіб використовується економно, оскільки розподіляється він добре, поглинається і зволожує відмінно.
Ефект від використання не тільки зовнішній. Завдяки зволожувальному комплексу (у тому числі, екстракт волоського горіха, елементи бурих водоростей), наявному у кремі з ледь уловимим ніжним запахом, до вечора зберігається відпочилий і свіжий колір обличчя.
Колір - 20 clair
Об‘єм - 20ml

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары