Все категории
Добавить товар

Enough 8 peptide full cover perfect foundation spf50+ pa+++ тональный пептидный крем

325 грн -2% 320 грн
Описание

В наявності 13, 21 !

Тональний крем Enough 8 Peptide Full Cover Perfect Foundation SPF50+ PA+++ створює на шкірі гладке покриття, яке маскує почервоніння і нерівності тону, не западає в пори і зморшки, дарує природний сатиновий фініш. Підтримує пружність, вирівнює тон.

Засіб не пересушує і не підкреслює лущення, утримує вологу в шкірі завдяки зволожувальним активам у складі. М'яка кремова текстура легко розподіляється і відмінно тушується, не окислюється, м'яко підлаштовуючись під тон шкіри. Забезпечує додатковий захист від сонця, перешкоджає фотостарінню.

Комплекс із 8 пептидних компонентів (пептиди і фактори росту) стимулює клітинну регенерацію, сприяє розгладженню зморшок, чинить протизапальну й антиоксидантну дію, стимулює вироблення власного колагену.

Додаткові діючі компоненти:

Гідролізований колаген проникає глибше, ніж звичайний колаген, та інтенсивно зволожує, допомагає утримувати вологу в епідермісі, підвищує еластичність і гладкість рельєфу.

Гіалуронат натрію - низькомолекулярна формула гіалуронової кислоти, насичує епідерміс вологою, підтримує еластичність і гладкість рельєфу.

Екстракт центелли азіатської заспокоює, знімає подразнення і почервоніння, зміцнює стінки судин, бореться з набряком і зменшує ознаки куперозу, а також підвищує еластичність.

Арбутин - потужний освітлювальний актив, відбілює пігментацію і перешкоджає синтезу меланіну, усуває тьмяність і нерівний тон.

Бета-глюкан - антиоксидант, захищає і відновлює пошкоджену шкіру, перешкоджає старінню, підвищує місцевий імунітет.

Спосіб застосування: після всіх етапів догляду нанесіть тональний засіб на обличчя, розтушуйте пальцями або за допомогою пензля, спонжа, або б'юті-блендера. За необхідності закріпіть тон за допомогою пудри або фіксатора макіяжу.

100g

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Серебристый
Размер:
  • 100мл