Все категории
Добавить товар

Bali body | автозагар для лица

1100 грн
Описание

Автозасмага - це справжній порятунок для тих, хто хоче мати гарний відтінок шкіри, але не може отримати його природним шляхом.

Bali Body Self Tan Body Face Tan Water забезпечує рівний і красивий колір без смужок і плям, чудово зволожує, заспокоює дерму, діє швидко, не забруднює одяг.

Алое вера відновлює пошкоджені тканини, знімає сухість і лущення, тонізує, активізує регенерацію клітин, стимулює вироблення колагену. Олія жожоба має протизапальні та антибактеріальні властивості, регулює роботу сальних залоз, усуває почервоніння та подразнення епідермісу, пом'якшує його. Екстракт дамаської троянди утримує необхідну кількість вологи в тканинах, насичує їх вітамінами та мінералами, зменшує виразність зморшок, освіжає шкірний покрив, надає йому оксамитової м'якості.

В користуванні був близько чотирьох місяців. Як бачите розхід невеликий і вистачить надовго.

Після нанесення проявляється на шкірі вже через 3-4 години. Має гарний колір, не лягає маскою на обличчі та не залишається на одязі. Використовувала декілька днів підряд і потім раз в 4 дні для підтримання ефекту.

Рекомендовано наносити засіб на спонжик, а потім протирати ним обличчя, але я пшикала два рази в долоню і потом пальчиками наносила і розтирала по обличчю. Результат абсолютно однаковий, але розхід в рази три точно менше)

Ціна нового 1500-1600 грн, свій віддаю за 1100 грн 🤗

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Бежевый
  • Персиковый
Размер:
  • 100мл
Продавец
vshnvsknsty
vshnvsknsty
Супер-продавец
Киев
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары