Все категории
Добавить товар

№21 рідка тональна основа-сироватка, що підлаштовується під шкіру d'alba skin fit...

1650 грн
Описание

Зволожуюча та легка формула засобу містить 60% зволожуючої сироватки для тонкого та легкого покриття з щільним приляганням з використанням методу 2X-fineTM.

Завдяки пудрі найтоншого помолу, засіб перекриває дефекти тонко, рівномірно і щільно, ніби просочується в шкіру, створюючи комфортну та природну "шкіру", яка відчувається як ваша власна.

Чудова стійкість завдяки спеціальній клейкій полімерній плівці - полімер щільно прилягає до шкіри і фіксує основу для створення стійкого макіяжу.

No21 Відтінок, який природно поєднується з будь-яким відтінком шкіри - природне покриття та сяйво. Виражений відтінок слонової кістки на рожевій основі для яскравої та живої шкіри.

No23 Середньо-бежевий відтінок на жовтій основі - природне та спокійне сяйво шкіри.

Унікальні запатентовані інгредієнти Dalba ТрюферолTM [Патент N************].

Об'єднавши італійські білі трюфелі та токоферол у золотому перерізі, Dalba розробили TrufferolTM, ключовий запатентований інгредієнт, що завершує механізм еластичності Д'Альби:

екстракт білого трюфеля
Токоферол
Вітамін Е
Запатентований інгредієнт d'Alba «Троперол», підтверджений випробуваннями на людях, допомагає покращити еластичність - зовнішню і так само глибоку внутрішню еластичність шкіри.

ВЕГАНСЬКИЙ РЕЦЕПТ: Цей продукт сертифікований як веганський італійською організаціэю V-LABEL, яка відповідає стандартам світового рівня.

d'Alba веганська косметика преміум-класу, комфортна для шкіри та етична, оскільки в ній не використовуються інгредієнти тваринного походження.

d'Alba випускає тільки продукти, що пройшли гіпоалергенні тестування сертифікованим агентством з тестування для людини ы на людях.

Тестовано Корейським дерматологічним науково-дослідним інститутом.

Основні інгредієнти: Екстракт центели азіатської, Гідролізована гіалуронова кислота, Італійська оливкова олія, італійська олія насіння макадамії, соєва олія, олія авокадо, олія насіння камелії, олія плодів вітамінного дерева, олія вечірньої примули, олія насіння соняшнику, олія насіння аннато.

Унікальні живильні та зволожуючі інгредієнти Dalba надають шкірі сяйва та відчуття комфорту.

Використання: Візьміть необхідну кількість та рівномірно розподіліть по шкірі. Добре струсити перед використанням.

Порада: Після використання тональної основи Skin Fit Serum Foundation злегка розпиліть на обличчя D'ALBA WHITE TRUFFLE FIRST SPRAY SERUM, щоб шкіра стала більш розкішною і сяючою.

Сертифікований тест на гіпоалергенність - Італійський сертифікат Vegan V Label

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 30мл

Похожие товары