Все категории
Добавить товар

Кушон images блакитний, тон 01 натуральний

190 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Косметичні новинки від корейських виробників об'єднує в собі властивості

себе властивості

тонального крему,

пудри,

ВВ-крема.

Вирівняти тон та покращити колір обличчя можна за допомогою косметичного засобу від Images. Кушон - це ідеальний продукт, який підкорив багато жінок по всьому світу. Завдяки легкій консистенції та універсальному відтінку він чудово наноситься та добре підлаштовується під тон шкіри.

Косметичний антибактеріальний спонж просочений засобом, до складу якого входить низка корисних речовин: вітаміни, сонцезахисні компоненти, екстракти рослин, антивікові речовини.

Родіола рожева, що входить до складу, має ряд переваг:

Інтенсивно зволожує шкірний покрив;
Поліпшує та зміцнює структуру;
Бореться із запальними процесами;
Сприяє омолодженню.

Імперата циліндрична – насичує шкіру вологою та запобігає її старінню.

Екстракт женьшеню – розгладжує зморшки, тонізує та підвищує еластичність. Зміцнює судини та бореться з передчасним старінням.

Завдяки застосуванню кушона у своїх косметичних процедурах, ви забезпечите ідеально-рівний тон та природну красу шкіри свого обличчя, що підлаштовується під тон Вашої шкіри.

Спосіб застосування:

На чисту і суху шкіру нанесіть кушон, що тонує, за допомогою спонжу, який є в комплекті. Розподіліть рівномірно по обличчю, не забуваючи про плавний перехід до шиї та лінії росту волосся, вуха. Дайте вбратися і просохнути протягом 5-10 хвилин і можна наносити інші засоби.

Термін придатності 2025

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары