Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Матувальний крем matting make-up lambre

300 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

НОВА ПАКОВАННЯ Matting MAKE-UP Lambre GOLD LAMBRE!

Ідеальний макіяж і активний догляд для нормальної та жирної шкіри.

Якщо у вас суха шкіра, вік 35+, то скористайтеся основою Make-up 35+.

Найсучасніші досягнення косметології дадуть змогу вашому макіяжу мати природний і свіжий вигляд, захистять його від сонячних променів.

Ідеальне нанесення, без смуг і тонування вад шкіри можливе завдяки сучасним силіконовим молекулам у складі нашої основи.

Ці біологічні пігменти сприяють пристосовуванню пудри до тону шкіри, не забиваючи пор. Отже, ваша шкіра вільно дихає, приємно пахне і має свіжий цілий день.

Якщо ви за безпечний макіяж і приємні в застосуванні засобу — то наша основа для вас!

Завдяки застосуванню найсучасніших досягнень у сфері косметології, макіяж має свіжий і натуральний вигляд, надаючи шкірі матувальний, шовковистий ефект завдяки вмісту сферичних гранул кремнезему "Spherica".

Захист від сонячних променів досягається через наявність у тональній основі світловідбивних сферичних гранул, досягається ефект "зонтика від сонця".

Ці сучасні біологічні пігменти сприяють тому, що основа пристосовується до тону шкіри, не забиває пори, дає їй дихати. Ідеально наноситься, не залишаючи смуг, не збирається всередині мімічних зморщок, тонуючи вади шкіри — це заслуга сучасних силіконових молекул, усередині яких є пудра.

Легкий зволожувальний ефект досягається завдяки сучасній рецептурі: вода "закрита" у легкому літучі безжирної силіконової фази.

Основа Matting MAKE-UP завдяки вмісту еластичної водостійкої "сіточки" міцного силікону зберігає колір цілий день і не залишає слідів на одязі.

Мікронізована окис титану оберігає шкіру від променів UVB/UVA.

Приємний слабкий запах і гіпоалергенна формула сприяє тому, що макіяж стає безпечним, а основа — приємною в застосуванні.

Об'єм: 30 мл, флакон із дозатором
№1 No2 No3
Матувальна основа під макіяж ламбре Матувальна основа під макіяж ламбре Матувальна основа під макіяж ламбре

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец

Похожие товары