Все категории
Добавить товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Пробник тонального крема vfx pro camera ready селфи без фотошопа

2 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

У наявності всі відтінки, об'єм сашета 2,5 мл. Один сашет витрачається економічно, вистачить на 1, а то й 2 тижні використання. Термін придатності до березня 23 роки.

Ціна — 2 грн. за сашет, мінімальне замовлення 50 грн. , можна комбінувати з іншими товарами вподобаннях.

01 - Ваніль;

02 — Натуральний беж;

03 — Темний беж;

04 — Натуральний рожевий.

Тональний крем з ефектом фотофільтра VFX PRO Camera Ready Foundation від турецького бренда Farmasi перетворює обличчя на досконалість. Інноваційна формула дає змогу досягти приголомшливого результату, зробивши шкіру на вигляд ніби після ретуші в фотошопі.

Засіб утворює легке тонувальне покриття, яке майстерно приховує незначні вади шкіри (почервоніння, висипання, неглибокі мімічні зморшки та пігментні плями), покращує колір і вирівнює мікрорельєф обличчя, робить його однотонним і по-справжньому ідеальним. Сучасна технологія Photo Filter розсіює та відбиває світлові промені, залишаючи шкірний покрив чарівно матовим без неприємного блиску. Косметичний продукт має легку консистенцію, яка швидко вбирається без обважнення й неприємного відчуття жирності.

Спосіб застосування: нанести невеликими мазками на щоки, лоб і підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, пензля, а краще вологого спонжа.

2.5 мл

Виробництво: Туреччина

Виробник: Farmasi

Розмір: One size

Колір: Бежевий, Рожевий

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
alla39347
alla39347
Харьков
Была