Все категории
Добавить товар

Collagen 3in1

200 грн
Описание

🔥В НАЯВНОСТІ 13 І 21 ВІДТІНОК🔥Тональний крем для обличчя від Enough дарує обличчю гарний сяючий відтінок і дбайливо піклується про шкіру. До того ж вона забезпечує омолоджувальний ефект: розгладжує зморшки, освітлює пігментні плями, робить шкіру пружною та еластичною.
☝SPF 15 захищає від дії ультрафіолету й перешкоджає фотостаріння. Комплекс доглядальних компонентів (колаген, гіалуронова кислота й екстракт центелли азіатської,аденозин,ніацинамід) зволожує, живить і розгладжує шкіру. Основні діючі компоненти:
▪️Морський колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливою дією, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Надає регенеруючу дію.
▪️Гіалуронова кислота - створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, усуває дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.
Ніацинамід - прискорює процес оновлення клітин, зменшує кількість зморшок, зволожує, очищає і звужує пори, захищає від дії вільних радикалів.
▪️Аденозин - один з найбільш часто використовуваних компонентів при боротьбі з віковими змінами. Підтягує, розгладжує зморшки, прискорює метаболізм і запобігає віковим змінам.
▪️Екстракт центелли азіатській - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки.
Засіб легко розподіляється по шкірі, вирівнює її тон і наділяє природним сяйвом.🔥🔥🔥АКЦІЙНА ЦІНА💸-180ГРН.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
vandakozira
vandakozira
20% выполненных заказов
Была

Похожие товары