Все категории
Добавить товар

Пінка для вмивання персик bioaqua

249 грн -41% 149 грн
Описание

Виробник: Bioaqua
Країна виробник: Китай
Тип засобу для вмивання: Пінка
Класифікація косметичного засобу: Мас маркет
Проблема шкіри: Жирний блиск
Призначення і результат: Живлення, Зволоження, Відновлення, Тонізація, Заспокоєння, Зняття запалення, Зняття роздратування, Вирівнювання тону обличчя, Нормалізація секреції сальних залоз, Усунення блиску, Очищення, Зняття макіяжу
Вік: Без обмежень
Вікова група: Без обмежень
Стать: Унісекс
Об`єм: 100 мл

Для делікатного очищення та комплексного догляду за шкірою обличчя ідеальним засобом є пінка для вмивання з екстрактом персика від фірми Bioaqua. Косметичний засіб має легку консистенцію, добре піниться та легко змивається. Очищуюча пінка, покращує зовнішній вигляд та загальний стан шкірного покриву, добре пом'якшує, прибирає зайвий шкірний жир, ороговілі клітини та залишки косметики.

Екстракт персика, який входить до складу пінки, перешкоджає передчасному старінню шкіри, вирівнює і зміцнює структуру, тонізує, омолоджує, живить корисними речовинами, підвищує пружність та еластичність. Косметичний засіб інтенсивно наповнює шкіру цілющою вологою, стимулює вироблення колагену та еластину, покращує тургор шкіри та колір обличчя. Пінка захищає шкіру від жорсткої води, негативних впливів навколишнього середовища, а також нейтралізує дію вільних радикалів. Використання очищуючої пінки в щоденних процедурах догляду роблять шкіру м'якшою, пружною і оксамитовою.

Спосіб застосування:

нанесіть пінку на долоні, потім нанесіть на обличчя і змийте

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • 100мл