Все категории
Добавить товар

Лінійка pure від ma:nyo

2810 грн
Описание

Олія гідрофільна універсальна Manyo Pure Cleansing Oil

Гідрофільна олія для глибокого очищення шкіри ретельно видаляє всі види забруднень, навіть найстійкішу косметику, тональні та сонцезахисні засоби.

Олія проникає глибоко в пори, ефективно очищаючи їх, виводячи всі забруднення та розчиняючи жирові пробки, регулює роботу сальних залоз та наповнює шкіру вологою, попереджаючи появу сухості та лущення.

Продукт дуже делікатно впливає на шкіру і підходять навіть для чутливої шкіри.

Пілінг-гель з PHA кислотою зволожувальний Manyo Pure Aqua Peeling Gel

Пілінг-гель з PHA-кислотою для сяйва шкіри дбайливо відлущує ороговілі клітини, запускає процеси регенерації та стимулює вироблення колагену, підвищує пружність та еластичність шкіри, вирівнює тон та рельєф.

Засіб чудово тонізує та надає антиоксидантну дію, бореться з окислювальними процесами всередині клітин, сприяє оновленню шкірного покриву, усуває небажану пігментацію та рубці пост-акне, оздоровлює шкіру та наповнює рівним, природним та здоровим сяйвом.

Пілінг не викликає подразнення та підходить для чутливої ​​шкіри.

Основу пілінгу становить PHA-кислота, яка запобігає втраті вологи і м’яко відлущує, заспокоює та усуває подразнення на шкірі. Її дія схожа на дію AHA-кислот, проте вона більш щадна і не викликає чутливості до УФ-випромінювання, що дозволяє без побоювань використовувати її в будь-яку пору року.

Пінка для глибокого очищення пір Manyo Pure &Deep Cleansing Foam

Пінка для глибокого очищення пір очищає шкіру від усіх видів забруднень, усуває надлишки шкірного себуму та залишки макіяжу. Також пінка пом’якшує шкіру, розгладжує рельєф і підвищує пружність, робить шкіру м’якою та бархатистою.

Пінка утворює хмару дрібних бульбашок, завдяки чому вона не викликає подразнення і зволожує поверхню шкіри. Дрібні бульбашки м’яко проникають у глибину навіть найпомітніших пір, ефективно видаляють будь-які забруднення і розчиняють сальні пробки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • Onesize