Все категории
Добавить товар

Estee lauder sumptuous extreme набір

2000 грн -28% 1450 грн
Описание

Склад набору:

Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara — Туш для вій, 8 мл

Хочете віяловий об'єм без грудочок і неестетичних «лапок павука»? Туш американського бренда Estee Lauder забезпечує розкішний об'єм із ефектом накладних вій!

У складі формули міститься комплекс вітамінів Lash-Advancing, який забезпечує надійний догляд та захист вій від негативного впливу зовнішніх чинників. Лише декілька помахів пензликом, і розкішний макіяж готовий!

Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover — Засіб для демакіяжу, 30 мл

Завдяки засобу американського бренда ви отримаєте делікатний демакіяж без зайвих зусиль! Відтепер не потрібно ретельно терти шкіру, провокуючи почервоніння та подразнення, адже ремувер ідеально видаляє всі забруднення та залишки декоративної косметики.

Засіб не лише якісно очищає, а й ефективно зволожує епідерміс, забезпечує тривале відчуття чистоти, свіжості та комфорту.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery — Крем для шкіри навколо очей, 5 мл

Інтенсивний відновлювальний засіб забезпечує надійну турботу про шкіру навколо очей, поки ви спите. Засіб допомагає усунути ознаки стресів, наслідки неправильного режиму сну, почервоніння, набряки та темні кола.

Ніжний крем швидко проникає в клітини та сприяє їхній регенерації. Як наслідок, вранці ви маєте красивий та відпочилий вигляд, а від втоми не залишається жодного сліду!
Батч-код для туши A13 зроблена в січні 2023 року;
Батч-код для змивки А72 зроблена в липні 2022 року;
Батч-код для крему G62 зроблений в червні 2022 року.
Все нове, в коробці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nadin569
nadin569
Супер-продавец
Киев
93% выполненных заказов
Была

Похожие товары