Все категории
Добавить товар

Набор anastasia beverly hills soft glam deluxe trio

1750 грн
Описание

В наявності, новий , оригінал.
Батч код – K22AB

Anastasia Beverly Hills Soft Glam Deluxe Trio — набір для створення ідеального макіяжу очей. До нього увійшли всі необхідні компоненти для виразних очей і ідеальних брів, вечірніх або денних образів у різних макіяжах.

До набору увійшли:

Soft Glam Eyeshadow Palette (10.36 г) - розкішна палітра тіней для макіяжу в будь-якому бажаному стилі. Ретельно підібрані кольори в золотисто-коричневій гамі дають змогу створювати яскраві та сучасні образи. Палітра містить 14 відтінків із матовим, сатиновим і шимерним фінішем. У палетці є як базові відтінки для денного макіяжу очей, так і яскраві пігменти для трендового вечірнього образу. Всі тіні мають чудову пігментацію, легко наносяться й гарантують максимальну стійкість як удень, так і вночі. Усі кольори ідеально поєднуються, дають змогу створити плавні переходи та розставити драматичні акценти.
Lash Brag Volumizing Mascara (10 мл) — туш для вій, яка створює дивовижний об'єм, роблячи вії густими та розкішними. Колір туші інтенсивно чорний, а водостійка формула забезпечує комфорт упродовж усього дня. Унікальний пензлик у формі пісочного годинника рівномірно розподіляє туш, надаючи віям об'єм і довжину. Ультракремова формула гарантує чудову стійкість і запобігає неприємному злипанню.
Clear Brow Gel (7.85 мл) — прозорий гель, який допоможе володаркам "безслухняних" брів досягти бажаного результату. Цей швидковисихний і легкий у нанесенні гель-фіксатор стане найкращим фінальним штрихом, роблячи ваше обличчя виразнішим, а макіяж брів — бездоганним упродовж усього дня.
Набір Anastasia Beverly Hills Soft Glam Deluxe Trio — все необхідне для макіяжу очей в одному комплекті. Універсальна палітра тіней дасть змогу втілити в життя будь-які ідеї для макіяжу очей, а туш і гель для брів — це базовий маст-хев для косметички. Таке тріо стане прекрасним подарунком для кожної жінки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
taeran
taeran
Супер-продавец
Днепр
82% выполненных заказов
Был

Похожие товары