Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Набір по догляду за обличчям

299 грн
Описание

Набір для догляду за обличчям з екстрактом кефіру Beany PRObiotic, 50/50/15 мл.

Опис товару

Найкращий біодогляд із доведеною ефективністю! Комплекс PRObiotic на основі екстракту кефіру містить дружні до шкіри концентровані кефірні пре- і пробіотики та біоактивні молочні пептиди, що усувають ознаки втоми шкіри, викликані стресом і агресивними факторами ззовні, а також грають ключову роль у зміцненні захисного шару шкіри та прискоренні регенерації клітин. Гіалуронова кислота, пантенол, вітамін Е та масло ши живлять, пом‘якшують та підтримують природний баланс шкіри, покращуючи її загальний стан із кожним нанесенням. Вже через 30 хвилин після нанесення рівень зволоженості шкіри зростає на 55% і тримається протягом 24 годин! Омолоджуюча, захисна та протизапальна дія комплексу клінічно доведені.
ДО НАБОРУ ВХОДЯТЬ:
- Крем для обличчя та зони декольте, 50 мл;
- Сироватка для обличчя, 15 мл;
- Крем для рук, 50 мл.
Підходить навіть для чутливої, схильної до почервонінь і гіперпігментованої шкіри.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

БрендBEANY

Вага505015 мл

Країна виробництваТУРЕЧЧИНА

ЗастосуванняКрем для обличчя: Для зовнішнього використання масажними рухами нанести достатню кількість крему на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Використовувати вранці та протягом дня за потреби, щоб забезпечити зволоження на весь день. Сироватка для обличчя: Для зовнішнього використання нанести сироватку на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте, м'яко постукуючи кінчиками пальців. Використовувати 1 раз на день, бажано ввечері. Крем для рук: Для зовнішнього використання втерти достатню кількість крему у шкіру рук легкими масажними рухами. Використовувати вранці та протягом дня за потреби, щоб забезпечити зволоження на весь день.

Запобіжні заходиУникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад (INCI):

КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ЗОНИ ДЕКОЛЬТЕ: Вода, екстракт кефіру (фільтрат молочної закваски Lactobacillus/Leuconostoc/Acetobacter/Kluyveromyces/Saccharomyces), цетеариловий спирт, гліцерил стеарат, циклопентасилоксан, гліцерин, ізоцетил стеарат, цетеарет-20, циклогексасилоксан, цетеарил ізононаноат,олія рисових висівок, олія зародків пшениці, феноксиетанол, цетеарет-12, цетилпальмітат, масло ши, диметикон, віддушка, токоферил ацетат, пантенол, поліакрилат натрію, кросполімер диметикон/вінілдиметикон, алантоїн, бензойна кислота, гіалуронат натрію, дегідрооцтова кислота, етилгексилгліцерин, тетранатрій ЕДТА, триетаноламін, лимонна кислота, гексилциннамаль, ліналоол, бензилсаліцилат, лімонен, бутилфеніл метилпропіональ, цитронелол, кумарин, альфа-ізометиліонон, евгенол.

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ: Вода, екстракт кефіру (фільтрат молочної закваски Lactobacillus/Leuconostoc/Acetobacter/Kluyveromyces/Saccharomyces), гліцерин, полісорбат 20, олія жожоба, акрилати/C10-30 алкілакрилатний кросполімер, фенетиловий спирт, 1,2-гександіол, пантенол, віддушка, каприлілгліколь, токоферил ацетат, триетаноламін, PEG-40 гідрогенізована касторова олія, алантоїн, тридецет-9, тетранатрій ЕДТА, феноксиетанол, гіалуронат натрію, етилгексилгліцерин, лимонна кислота, гексилциннамаль, ліналоол, бензилсаліцилат, лімонен, бутилфеніл метилпропіональ, цитронелол, кумарин, альфа-ізометиліонон, евгенол.

КРЕМ ДЛЯ РУК: Вода, екстракт кефіру (фільтрат молочної закваски Lactobacillus/Leuconostoc/Acetobacter/Kluyveromyces/Saccharomyces), C12-15 алкілбензоат, цетеариловий спирт, цетеарет-25, гліцерил стеарат, каприловий/каприновий тригліцерид, гліцерин, циклопентасилоксан, циклогексасилоксан, масло ши, диметикон, феноксиетанол, віддушка, пантенол, поліакрилат натрію, токоферил ацетат, алантоїн, бензойна кислота, ксантанова камедь, дегідрооцтова кислота, тетранатрій ЕДТА, етилгексилгліцерин, триетаноламін, лимонна кислота, гексилциннамаль, ліналоол, бензилсаліцилат, лімонен, бутилфеніл метилпропіональ, цитронелол, кумарин, альфа-ізометил іонон, евгенол.
Стать
Жінкам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары