Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Антисептик dez-373 5л для дезінфекції рук, шкіри та поверхонь

400 грн
Описание

Виробник: Коагулянт

Кілька примірників у наявності

Засіб дезінфекційний на основі синтетичних спиртів. Гель або рідина на вибір
Дезінфікуючий засіб для гігієнічної та хірургічної обробки рук і шкіри, швидкої дезінфекції невеликих поверхонь, некритичних медичних виробів на основі спиртів без необхідності змивання. Для зовнішнього застосування. Має антимікробну дію відносно грамнегативних і грампозитивних бактерій, вірусів та грибків. Не подразнює та не сушить шкіру. Пролонгована дія протягом 3-х годин.

Засіб дезінфекційний «ITS WATER DEZ-373» активний по відношенню до грампозитивних і грамнегативних бактерій (включаючи збудники госпітальних інфекцій, кишкових інфекцій),
вірусів (поліомієліт, ентеровіруси, грип, парагрип, пташиний грип, SАRS (група коронавірусів), ВІЛ-інфекції), патогенних грибів роду Candida, дерматофітів, пліснявих грибів.

СКЛАД: спирт ізопропіловий - 40,0%, вода підготовлена, спирт пропіловий - 20,0%, комплекс догляду за шкiрою, алкілдіметилбензиламоній хлорид - 0,1%.

Спосіб застосування: невелику кількість засобу нанести на руки та поверхі, повністю зволожити та дати висохнути. Норма витрат становить: 1,5-3,0 мл на одну людину (для рук), 30 мл/м2 (для поверхонь).

Умови зберігання: від +0 °С до +30 °С у щільно закритій тарі на відстані не ближче ніж 1 м від опалювальних приладів, окремо від джерел сонячного випромінювання у критих складських приміщеннях.

Термін придатності і зберігання: 5 років від дати виготовлення.

Дезінфікуючий засіб для обробки рук і шкіри, поверхонь внесений в Державний реєстр дезінфекційних засобів України № 346 від 08.05.2020 р.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары