Все категории
Добавить товар

Дезинфектор, дезинфектор для рук, антисептик,дезінфікуючий засіб

200 грн
Описание

Виробник: Украина ТД

Дезінфікуючий засіб для гігієнічної обробки шкіри рук та дизиніекції різних поверхонь у приміщеннях. Виробник Україна.

Фасування: каністра 10 літрів (ціна 3200 грн.), 500 мл. (ціна 200 грн.)

Властивості:
Діюча речовина - полігексаметиленгуанідин гідрохлорид є катіонним поліелектролітом з унікальним поєднанням фізико-хімічних і біоцидних властивостей, що володіє бактерицидною дією по відношенню до патогенних бактерій (в т.ч. мікобактерії туберкульозу), протигрибковою дією (включаючи гриби роду Candida, патогенні дерматофіти та плісняві гриби), віруліцидною дією (включаючи віруси гепатитів В і С, вірус ВІЛ (СНІДУ), віруси свинячого грипу, пташиного грипу, рота-, ентеро, рино-, адено- віруси та інші.), затримує розмноження та реактивацію резидентних мікроорганізмів, високоактивний проти асоціацій збудників внутрішньо-лікарняних інфекцій. Засіб має пролонговану антимікробну дію до 4 годин.

Сфера застосування: Рекомендований для дезінфекції шкіри рук та дезінфекції різних поверхонь у приміщеннях, меблів, прибирального інвентарю, санітарно-технічного обладнання та інше.

Спосіб використання:
При обробці шкіри рук – 3-5 мл. засобу нанести на попередньо вимиті і висушені руки та втираючи, ретельно розподілити по поверхні шкіри рук, а також між пальцями протягом 60 секунд. Не змивати.
Для обробки поверхонь: розчинити продукт з чистою водою в співвідношенні: 1 частина засобу до 2 частин води. Помити поверхні від бруду перед обробкою засобом. Обробити поверхні, що дезінфікуються за допомогою вологої губки чи ганчірки або з пульверизатора, дати висохнути.

Склад:
Вода, полігексаметиленгуандін гідрохлорид (діюча речовина), гліцерин, трилон Б.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
yuliya355810
yuliya355810
Была

Похожие товары