Все категории
Добавить товар

Антисептик спрей для рук clean hands 500 мл 70% (украина)

45 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Опис

Антисептик CLEAN HANDS 500 мл — це незамінний помічник, який стане в пригоді в повсякденному житті або в подорожі.

Лише кілька розпилень — і ви можете не боятися хвороботворних мікробів, вірусів і бактерій!

Український виробник CLEAN HANDS створив антисептик для рук, виготовлений на основі етилового спирту, найбезпечнішого для зовнішнього застосування.

Антисептик CLEAN HANDS 500 мл очищає поверхню рук від різних небезпечних бактерій, вірусів і грибків, зберігаючи водночас власні захисні функції шкіри. Завдяки гліцерину продукт чудово зволожує епідерміс, бореться з появою тріщин і лікує мікроушкодження.

Антисептик також призначений для миття й чищення на підприємствах харчової промисловості, у закладах громадського харчування, ресторанного господарства та торгівлі, у місцях громадського користування, у навчальних закладах, у дитячих установах; для миття поверхонь, виробничого обладнання, тари, інвентаря, виробничих і службових приміщень; для обслуговування вагонів пасажирського залізничного транспорту, рухомого складу громадського транспорту та метрополітену; для промислового та побутового використання та реалізації через оптово-різьну торгівлю.

Спосіб застосування: нанести засіб і ретельно розтерти на протягування 30 секунд.

Склад: НПАР<5%, спирт етиловий денатурований 60%, гліцерин, ароматизатор.

Цена указана за отп от 20 литров

Антисептик для рук широкого спектра дії 500 мл#Антисептик для рук купити України#Антептик для рук від вірусів купити Києв#Дезінфекцію для рук від вірусів та інфекцій#Спіртовий антисептик для рук в Україні# Антисептик для рук і різних поверхонь# Дезінфектор купити в Україні# Антисептик купити в Києві#Антептик купити в Київській зоні# Ефективний антисептик для рук Україна# Безпечний антисептик для рук Україна#Дезінфікувальний засіб для рук# дезінфекктор для рук#дезінфікувальний засіб# Засіб для дезінфекції рук#Средість для рук#Антибактеріальний спиртовий засіб для оброблення рук#Дезінфікувальний засіб для оброблення рук#

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары