распродажа до 29 Март
Масло ши добувають із плодів однойменного дерева. Його легко розпізнати і зовні: гранульоване, затверділе, з кремовим відтінком білого забарвлення, воно при кімнатній температурі зовні схоже на топлене масло, що дозволяє легко відрізнити оригінали масла ши від підробок. Це єдине відоме базове масло, яке майже на 80% складається з тригліцеридів, а інша маса припадає на жири з так званої неомиляємої групи. Масло також є активним джерелом вітамінів Е, F і А. Масло можна застосовувати і нерозбавленим, і в так званих безжирових композиціях, де масло ши повністю компенсує недостатню пластичність, що пом'якшують властивості інших компонентів. При нанесенні на шкіру, не дивлячись на великий відсоток неомиляємих жирів це базове масло чудово розподіляється, рівномірно і однаково тонко розмазується, вбирається в шкіру не гірше рідких базових масел і при цьому не залишає відчутних жирних слідів. Безпосередньо через хвилину після нанесення шкіра стає гладкою і приємно шовковистою.