Все категории
Добавить товар

🤍bioderma atoderm intensive baume бальзам для атопічної

70 грн -43% 40 грн
Описание

💎 Оригінальна мінітюра (пробник) 5ml. Виробництво Франція!
40грн. за одиницю

👩‍💻 Свіжі терміни! Придатний до 05.2026р.

👨‍⚕️ Бальзам Біодерма Інтенсів Бауме усуває свербіж та підвищену сухість, знімає роздратування, заспокоює. Підходить для дітей та малюків від 0+. Засіб зміцнюює захисні властивості , ліквідує прояви атопічного дерматиту.

🐣Вік: з народження
😌Призначення: заспокоєння
🌿Інгредієнти: вітамін е, емолент, цераміди, цинк
⌚Час застосування: універсальний
👫Стать: унісекс
👩‍⚕️Класифікація: аптечна, дерматокосметика
✅Тип шкіри: суха, чутлива
🇫🇷Країна ТМ: Франція

Суха та дуже суха шкіра приносить дуже багато клопоту. Часте лущення, подразнення, почервоніння та мікротріщини увесь час є причиною дискомфорту, свербіння та занепокоєння. Для догляду за такою шкірою потрібен інтенсивний і дуже дбайливий догляд. Французька марка Bioderma пропонує вам комплексний догляд, який включає застосування бальзаму «Інтенсив» - Atoderm Intensive Baume. Він розроблений для щоденного догляду за дуже чутливою, сухою, атопічною шкірою та для лікування алергічного дерматиту у дорослих і дітей, навіть новонароджених.

Активні компоненти формули бальзаму: Lipigenium restructurants, біо-ліпіди, церамід NP. Lipigenium. Це комплекс жирних кислот, які інтенсивно та глибоко зволожують і пом'якшують шкіру. Біо-ліпіди активізують синтез ліпідів і білків в епідермісі, відновлюють захисний бар'єр. Церамід NP покращує захисну функцію шкіри, зменшує її чутливість до дії несприятливих зовнішніх факторів. Після нанесення крему миттєво зникає свербіння, проходить почервоніння, шкіра стає м'якою та еластичною.

Результат регулярного застосування засобу: здорова шкіра без лущення і почервоніння, з сильним імунітетом, що забезпечує захист від золотистого стафілокока і алергенів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • 5мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?