Все категории
Добавить товар

Чудо-бальзам

1130 грн
Описание

Основний склад : панти(кров з рогів молодого алтайського оленя-марала),женьшень, яд сколопендри, отрута скорпіона, камфора та інші.
«Чудо бальзам» - це ексклюзивний препарат, розроблений і виготовлений на основі натуральних компонентів китайської медицини.
Бальзам активізує потенційні можливості організму підвищує імунітет і опірність організму до захворювань. Особливо яскравий ефект досягається в сфері активації роботи яєчників у жінок, нормалізація гормонального рівня уповільнення процесів старіння.
Показання :
✨Больові, алергічні і обморожені участки шкіри .✨Кровоточні рани (наносити навколо). Застосування бальзаму сприяє швидкій зупинці кровотечі і зняття болі ,попереджує зараження і пришвидшує загоєння ран.✨Сприяє усуненню болю та розслабленню м’язів, зняттю набряклості, допомагає прибрати опухлості.✨Водянка, укус комарів✨Застуда, нежить, риніт температура (нанести бальзам на дві точки у крил носа).✨Хвороба очей (нанести навколо очей).✨Запалення кутів рота (нанести на ранки).✨Фарингіт, ларингіт, мигдалини (нанести на область шиї).✨Зубний біль (нанести на ясна або поверхню рани).✨Хронічний кашель, трахеїт, астма (нанести на грудні хребці, груди, спину).✨Гастрит, спазми шлунка, виразка шлунка, холецистит, діабет (нанести на грудні хребці, груди, спину, область живота).✨Артрит, захворювання шийних хребців, зміщення міжхребцевого диска, запалення сідничного нерва (нанести на шкіру в проекції болю).✨Гіперплазія молочної залози
30 гр.
Відправка НП, Укрпошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Продавец
valiafedak
Donna_Stile
Хмельницкий
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?