Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Набір набор medik8

2489 грн
Описание

Оригінал! Новий!
❗️ 2 набори в наявності

1. Очищуючий гель з кислотами aha та bha - surface radiance cleanse
40 мл

Цей бестселер Medik8 м'яко оновлює та очищає шкіру, надаючи їй м'який, сяючий колір обличчя. Це освіжаючий щоденний очищаючий засіб включає відлущувальний комплекс гідроксикислот: мигдальної, молочної та саліцилової кислот, а також гліцерин для глибокого очищення пір, без будь-яких висипань або сухості. Формула з екстрактами мангостану та малини для забезпечення природного антиоксидантного захисту та підвищення функції бар'єру шкіри, Surface Radiance Cleanse повністю видаляє забруднення та виводить токсини. Крім того, завдяки ніжному щоденному відлущування зникають видимі ознаки передчасного старіння шкіри, а колір обличчя стає більш рівним. Результат – гладка, сяюча шкіра.

Відчуйте свіжість і бадьорість завдяки цьому унікальному гелю для вмивання. До складу Surface Radiance Cleanse входить суміш, що відлущує мигдальної, молочної та саліцилової кислот, які були обрані в силу дбайливих, але ефективних результатів антивікового догляду. При змішуванні з водою засіб у вигляді гелю перетворюється на зволожуючу піну з ароматом цитрусових. Шкіра стає м'якою на дотик, сяючою і молодою.

2. Потужна пептидна сироватка clarity peptides medik8
30 мл

Нестача сну, погане харчування, алкоголь, стрес, гормони та інше. Все що завгодно може вплинути на вашу шкіру, роблячи її тьмяною та викликаючи висипання. Ось коли вам знадобиться сироватка Clarity Peptides. Це пептидний комплекс, який покращує шкіру та допомагає підвищити її природну яскравість. Сироватка містить три потужні інгредієнти: 10% ніацинамід, який заспокоює та розгладжує почервоніння, висипання та інші вади на шкірі; кристалічний пептид, який додає світловідбиття для ефекту напівпрозорої шкіри; пептид цинку, який зводить до мінімуму вироблення шкірного сала та відновлює бактеріальний баланс для усунення висипів. Ви отримаєте помітно покращену, сяючу шкіру, коли вона потрібна вам найбільше.

Ця поживна і очищувальна пептидна сироватка моментально проникає в шкіру завдяки своїй легкій та молочній текстурі, що одразу створює сяючий ефект. Кристалічний пептид сприяє природному світловідбиттю, розгладжує шкіру та захищає її природну прозорість. Заспокійливі інгредієнти у поєднанні з 10% ніацинамідом та пептидом цинку помітно розгладжують та покращують шкіру, стимулюючи вироблення колагену. Ця багатоцільова сироватка підходить для всіх типів шкіри та підлаштовується під кожну індивідуальну потребу, повертаючи вам доглянуту, сяючу шкіру.

Нічний пілінг із гліколевою кислотою sleep glycolic medik8
30 мл

3. Sleep Glycolic 一 це нічна сироватка з гліколевою кислотою (АНА) для домашнього пілінгу. Формула працює, поки ви спите, і забезпечує помітні швидкі результати за нульового періоду реабілітації. Цей продукт застосовується двічі на тиждень та швидко оновлює нерівномірну текстуру та тьмяний тон, вирівнює поверхню, відновлює сяйво шкіри. Sleep Glycolic використовує потенціал цілих 10% активної гліколевої кислоти та забезпечує глибоке очищення, ефективне розгладження та природне освітлення шкіри.

Вміст активної вільної кислоти становить 10%. Гліколева кислота швидко і легко проникає у шкіру, дає ефективні результати та не викликає негативних побічних ефектів.

1. Сяюча шкіра 一 Sleep Glycolic відлущує мертві клітини на поверхні шкіри, оголюючи красиві молоді шари.
2. Поліпшення текстури та тону шкіри 1 формула ніжно розгладжує тонкі лінії та зморшки, відновлює природне сяйво шкіри.
3. Цілих 10% активної інкапсульованої гліколевої кислоти 1 висококонцентрована кислота повільно надходить у шкіру протягом усієї ночі, забезпечуючи оптимальну ефективність дії альфа-гідроксикислоти.
4. Здоровий бар'єр шкіри 1 сироватка не викликає сухості та зберігає баланс та здоров'я природного захисного бар'єру шкіри.

Обміну та торгу немає!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
neoni...
neonilapisarenko
Супер-продавец
Вишневое
90% выполненных заказов
Была