Все категории
Добавить товар

Medik8 advanced day ultimate protect spa 50 + увлажняющий крем спф

2100 грн

распродажа до 25 Май

1722 грн
Описание

Об'єм 50 мл
Новий, не відкривався
Батч-код 32647
Терміни придатності 10/2024
Оригінал із Великобританії
Отриманий в квітні 2023
Торгу та обміну немає!

Ідеальний денний крем від Medik8. Advanced Day Ultimate Protect поєднує в собі високий рівень захисту SPF 50+ та PA++++, а також містить інноваційні ензими репарації ДНК та потужний комплексний екологічний щит. Розкішний зволожуючий крем утворює над шкірою невидимий захисний щит та забезпечує надійний захист шкірного дня. Формула допоможе запобігти появі перших ознак старіння, мінімізує наслідки фотоушкодження, помітно розгладжує лінії та зморшки, при цьому гарантує довготривалу гідратацію та потужний захист від ультрафіолету.
▪️Advanced Day Ultimate Protect містить екологічно чисту олію насіння чорниці – своєрідний природний щит від синього світла. Синя частина спектра сонячного світла провокує утворення вільних радикалів та виражену гіперпігментацію. Олія насіння чорниці здатне поглинати синє світло, перш ніж воно досягне шкіри, таким чином мінімізуючи потенційні наслідки його впливу.
▪️Екстракт Marrubium vulgare забезпечує неперевершений захист від забруднення, захищає клітини шкіри, допомагає зміцнити бар'єр єр шкіри та зводить до мінімуму наслідки несприятливої екології.
▪️Карнозин - це багатозадачний дипептид, який захищає шкіру і від глікації, і від інфрачервоного світла. Глікація – це природний процес старіння, коли харчові цукри реагують з волокнами білків, наприклад, колагеном, і утворюють незворотні кінцеві продукти – кінцеві продукти глікації (англ. A. G. E. s). Кінцеві продукти глікації призводять до появи ліній та зморшок. Карнозин у складі Advanced Day Ultimate Protect пригнічує реакцію глікації та запобігає її наслідкам. Крім того, карнозин захищає шкіру від інфрачервоних променів, що становлять до половини сонячного спектру і теж відіграють роль у руйнуванні колагену.
▪️Поживний сквалан та гідратуюча гіалуронова кислота наповнюють шкіру вологою, розгладжують лінії та зморшки, забезпечують довготривале живлення.

Спосіб застосування:
▪️Наносити щодня вранці як завершальний етап ранкового ритуалу догляду щонайменше за 20 хвилин до виходу на вулицю.
▪️Нанести багату кількість крему: не менше ¼ чайної ложки або 5 прес-доз на обличчя (уникаючи області навколо очей) плюс додатково на шию і декольте. Розподілити легкими висхідними рухами, почекати до поглинання.
▪️При необхідності повторно наносити протягом дня, а на сонці – кожні дві години.
———
• Оплата на картку ФОП, також є безпечна оплата (післяплата Нової пошти доступна лише для замовлень від 500₴);
• Відправка Новою поштою ;
• Безкоштовна доставка на повністю оплачені замовлення від 3000 грн.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?