Все категории
Добавить товар

Cонцезахисний крем для обличчя dr.clinic доктор клінік

279 грн
Описание

Cонцезахисний крем для обличчя 50+ SPF, 50 мл

Освітлюючий сонцезахисний крем Dr.Clinic Spf 50+ забезпечує ефективний захист високого рівня / широкого спектру дії для чутливої ​​шкіри. Відновлює шкіру завдяки ліпосомедам вітаміну С. Він додає вологу до текстури шкіри і підтягує її. Підходить для щоденного використання. Зволожуючий крем розроблений для усунення нерівності тону та почервоніння шкіри. Відкрийте для себе освітлюючий сонцезахисний крем Dr.Clinic Spf 50+, щоб захистити вашу шкіру від шкідливих променів сонця та мати зволожену та яскраву шкіру!
Крім корисної дії, сонячні промені можуть виявляти і шкідливий вплив при надмірному опромінення. При тривалому впливі ультрафіолетових променів можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров’ям, такі як рак шкіри. З іншого боку, сонцезахисні креми поглинають або відбивають частину ультрафіолетового випромінювання, запобігаючи сонячним опікам і запобігаючи раку шкіри.
Спосіб застосування: рівномірно нанести на чисту шкіру за 20 хвилин до виходу на сонце. Струсіть продукт перед використанням.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
Размер:
  • 50мл
Назначение:
Продавец
vera240987
vera240987
Супер-продавец
Хмельницкий
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?