Все категории
Добавить товар

Набір для обличчя крем і сиворотка з гіалуроновою кислотою

2196 грн
Описание

❤️ Сироватка проти зморшок із гіалуроновою кислотою FLOSLEK, 30 мл ❗️699 грн
Веганський концентрат проти зморшок із гіалуроновою кислотою має широкий спектр дії на зрілу шкіру – не лише зволожує та розгладжує зовнішні шари епідермісу, але й проникає глибше, щоб діяти на заломи. Запобігає передчасному старінню, живить, заспокоює, підвищує та підтримує природну еластичність шкіри, пружність, повертає їй сяяння. Дає видимий антивіковий ефект: розгладжує зморшки, нерівності, дрібні лінії. Містить безцінні активні інгредієнти – гіалуронову кислоту та пребіотики, які підтримують регенерацію та розгладжують шкіру. Сироватка створює на шкірі плівку, яка захищає від негативного впливу факторів довкілля.
Веганський продукт. Містить 96% інгредієнтів натурального походження.

❤️ Нічний відновлюючий крем для обличчя із гіалуроновою кислотою FLOSLEK, 50 мл ❗️499 грн

Нічний крем для догляду за зрілою шкірою насичений компонентами, що запобігають старінню та роблять шкіру обличчя шовковистою і гладенькою. Містить гіалуронову кислоту та екстракт центелли азіатської, що стимулюють живлення епідермісу вночі, зволожують і підтримують процеси відновлення, які відбуваються в шкірі. Цей унікальний косметичний засіб забезпечує ефективну регенерацію, зміцнює шкіру та підвищує її пружність, запобігає появі передчасних зморшок. Крем повертає свіжість і сяючий вигляд зрілій шкірі та забезпечує красивий колір обличчя вранці, бореться із сухістю та стягнутістю шкіри. Засіб захищає природні бар’єрні функцій шкіри, допомагаючи їй виглядати якнайкраще.

❤️ Крем для шкіри навколо очей проти зморшок із гіалуроновою кислотою FLOSLEK, 30 мл ❗️499 грн

Удосконалений догляд за шкірою навколо очей, спрямований на зменшення видимості зморшок і темних кіл під очима. Крем розроблений для зміцнення й повернення еластичності, а також для зволоження та відновлення шкіри навколо очей. Легка текстура відмінно розподіляється і не обтяжує тонкий епідерміс. Крем підвищує пружність шкіри – забезпечує ефект ліфтингу. Ідеальний склад, на 96% наповнений інгредієнтами натурального походження, гарантує збалансований догляд за чутливими ділянками. Гіалуронова кислота та пептиди належним чином доглядають за шкірою, схильною до утворення зморшок. Крем вирівнює тон шкіри і робить темні кола під очима менш помітними.

💙 Денний крем для обличчя проти зморшок із гіалуроновою кислотою FLOSLEK, 50 мл ❗️499 грн

Крем із легкою шовковистою текстурою для щоденного догляду за зрілою шкірою з видимою втратою пружності та схильною до зморшок. Зміцнює і тонізує шкіру, інтенсивно зволожує та заповнює зморшки. Шкіра стає гладенькою та м'якою на дотик, наповнюється здоровим сяянням.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 50мл
  • 30мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
30 мл 50 мл
Назначение:
Антивозрастное Питание Увлажнение
Продавец
nilochek
nilochek
Кропивницкий
32% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?